advokatska ulica

Македонија

Изгаснат пожарот во адвокатската улица во Скопје

А1он
Пожарот што вечерва избувна во напуштена куќа на адвокатската улица позади ресторанот „Стара куќа“ е изгаснат. Територијалната противпожарна единица на Град Скопје интервенираше со три
Македонија

Пожар избувна во стар објект во адвокатската улица во Скопје

А1он
Вечерва по 21 часот избувна пожар во стар објект во адвокатската улица во Скопје. Во моментов, на терен се четири противпожарни возила коишто го гаснат