27april

Македонија

Давидовиќ: Иванов може да ги помилува осудените за 27 април

Кристијан Ландов
Претседателот во заминување, Ѓорге Иванов, може да ги помилува осудените за случајот од 27 април, тврди адвокатот Ѕвонко Давидовиќ за „А1он“. Според него, Иванов има