2021

Македонија

ВИДЕО: Во Струга и Куманово со огномети се дочека 2021 година

Кристијан Ландов
Со затворени локали и угостителски објекти, празни улици и во домашна атмосфера, се дочека Новата година во Струга и Куманово. Во двата градови, немаше атмосфера
Македонија

ВИДЕО: Со огномети, Скопје ја дочека Новата година

Кристијан Ландов
Македонија со огномети и пиротехника ја дочека Новата 2021 година. Поради мерките за заштита од коронавирус, за првпат не се организираа прослави по угостителски објекти.