200 lica

Македонија

ВМРО-ДПМНЕ поднесе кривична пријава за злоупотребени гласови на референдумот

Кристијан Ландов
ВМРО-ДПМНЕ до Основното Јавното обвинителство за гонење на организиран криминал и корупција ја поднесе кривичната пријава за повеќе од 200 лица, претседатели, членови и нивни