ВМРО-ДПМНЕ: Ковачевски ниту еднаш не го нападна, ниту искритикува ДУИ, тие се сијамски близнаци

Од:

Ковачевски не може да функционира без ДУИ, нив им ја должи кариерата и 2-те години власт.

Ковачевски му овозможи на ДУИ власт за се во државата, само за да може да краде.

Исто и сега Ковачевски не смее да зборува против ДУИ, ниту да искритикува нешто. Одмолче за пеењето и прославите на Ахмети по институции, за фудбалот на Груби во министерство, за тендерите и криминалите, затоа што е составен дел од тоа.

Се што е ДУИ тоа е и Ковачевски. Тој му ја даде Македонија на ДУИ и 100-тина нивни функционери, реагирааат од ВМРО-ДПМНЕ.

Би можело да ве интересира

ВМРО-ДПМНЕ: Кога Кренар Лога ќе сака да глуми заштитник на наводната независност на судските институции добро е да објасни врз основа на кои од двата отсто доверба во судството го темели овој заклучок? Кога Кренар Лога ќе сака да глуми заштитник на наводната независност на судските институции добро е да објасни врз основа на кои од двата отсто доверба во судството го темели овој заклучок?

Предраг Петровиќ

Лога: Остра осуда за деградирачката реторика на ВМРО-ДПМНЕ кон Кацарска

Предраг Петровиќ

ВМРО-ДПМНЕ: Кога Кацарска напушта раководна позиција, тоа е празник за правдата, служеше како судски портпарол на СДС и ДУИ

Стоилковски: Дали причина за хаосот на Хирургија е системот за компримираниот воздух или има бактерија МРСА

Средба за соработка помеѓу Движењето ЗНАМ – За наша Македонија и ВМРО-ДПМНЕ

Предраг Петровиќ

ВМРО-ДПМНЕ: Со пораз од 1:3, СДС го има најслабиот резултат во историјата