Утре без струја делови од Аеродром, Кисела Вода и Илинден

Од:

Без напојување со електрична енергија утре ќе останат дел од општина Ародром, Илинден и Кисела Вода.

Како што информираат од ЕВН Македонија во периодот од 08:30 до 14:00 часот, без напојување со електрична енергија ќе бидат корисниците на дел од улица Гаврил Константиновиќ, дел од улица Илија Димовски-Гоче, дел од улица Митре Влаот, дел од улица Димитар Туриманџовски во општина Аеродром, во периодот од 08:00 до 10:00 часот, корисниците на Илинден, дел од ул. 8: од спроти Аутосервис MAC-MOTO до Агроунија, улиците кои се напојуваат од Трафостаница Белимбегово 3, дел од ул. 9 до мостот во општина Илинден и во периодот од 09:00 до 14:00 часот, корисниците на ул. Пушкинова бр.4 во општина Кисела Вода.

Би можело да ве интересира

Без струја утре делови од Кисела Вода, Чаир, Карпош и Сопиште

Во понеделник и во вторник без струја делови од Волково, Лисиче, Карпош и од Сарај

Поради реконструкција на дистрибутивната мрежа, Ресен и Преспа денеска 10 часа без струја

Поради реконструкција на дистрибутивната мрежа, Ресен и Преспа утре 10 часа без струја

Без струја дел од корисниците од Центар и Бутел

Делови од Карпош, Кисела Вода и неколку скопски села утре без струја