Состанок на Кризниот штаб на општина Центар

Од:

Поради обилните врнежи што го зафатија централното градско подрачје, се состана Кризниот штаб на општина Центар.

На состанокот со кој раководеше командантот на Кризниот штаб Петар Милетиќ, констатирано е дека нема излевања на улиците кои припаѓаат на територијата на општината.

Штабот ќе ја следи состојбата и ќе се интервенира доколку има потреба. За се што се случува на терен, граѓаните может да се јават на следните телефонски броеви:
078223065-Петар Милетиќ- командант на Кризниот штаб
070 274 911-Дарко Гиговски-началник на Кризниот штаб

Би можело да ве интересира

Герасимовски: Објавен Jавниот повик за реконструкција на фасади на колективни станбени згради

Општина Центар: Завршени 70% од реконструкцијата на улицата „Ленинова“

Ана Ололовска

Герасимовски: Центар е најтранспарентна општина од сите скопски општини

Ана Ололовска

Герасимовски: Целосно е обновено детското игралиште кај Градски ѕид Блок 3

Ана Ололовска

Герасимовски: Првите три училишта добиваат фотоволтаични системи

Горан Наумовски

Герасимовски: Кога стапувате на функција не ги делите луѓето по партиски или било кои други основи