Синиша Спасов нов генерален директор на МЕПСО

Од:

Надзорниот одбор на А.Д. МЕПСО денеска избра нов претседател на Управниот одбор,а воедно и генерален директор.

Новиот претседател на Управниот одбор,а воедно и генерален директор е дипломираниот машински инжинер Синиша Спасов.

Спасов пред да стапи на функцијата директор беше раководител на друштвото „ЕЛЕМ ТРЕЈД“, компанија за тргување со електрична енергија на А.Д. „ЕЛЕМ“.

Би можело да ве интересира

МЕПСО: Компанијата во континуитет е предмет на неосновани напади од ВМРО-ДПМНЕ, партијата веднаш да се извини

Ана Ололовска

Почна изградбата на далекуводот за поврзување на електропреносните системи на Македонија и на Албанија

МЕПСО: Земјоделците да бидат внимателни при ракување со опремата за наводнување во близина на далекуводи

Ана Ололовска

Рамадани: Побаравме скоро двојно зголемување на цената за пренос на струјата

Финасиска полиција: Кривична пријава за поранешна членка на Управниот одбор на МЕПСО

Катерина Павлова-Николовска

Бочварски: Нема судир на интереси при изборот на директорот на МЕПСО

Катерина Павлова-Николовска

Leave a Comment

2 × 5 =