Санкционирани 177 возачи од кои 37 за брзо возење во Скопје

Од:

На територија на Град Скопје вчера изречени се 177 санкции за прекршоци во сообраќајот од кои 37 за брзо возење и 17 за возење без возачка дозвола.

Министерството за внатрешни работи денеска соопшти дека се изречени и девет мерки за користење мобилен телефон при возење, пет санкции за некористење на сигурносен појас, мет мерки за технички неисправни возила и четири санкции за прекршоци што ги направиле возачите на мотоцикл.

Би можело да ве интересира

Камерата сними куче како пребрзо вози автомобил

Предраг Петровиќ

Откриен предизвикувач на тешка сообраќајна несреќа во Скопје, за половина час сторил три кривични дела

276 санкционирани возачи во Скопје, 109 за брзо возење

174 санкционирани возачи во Скопје, 38 за брзо возење

121 санкционирани возачи во Скопје, 35 за брзо возење

164 санкционирани возачи во Скопје, 40 за брзо возење