Општина Кисела Вода и ЈП „Водовод и канализација“ ја реконструираат водоводната мрежа во Усје

Од:

Општина Кисела Вода работејќи во насока на подобрување на условите за живот на своите жители во соработка со ЈП „Водовод и канализација“ започна со реконструкција на 350 метри водоводна мрежа во месната заедница Усје.
Работните активности на терен ќе се одвиваат во наредните 10 дена.

Општината и во иднина ќе продолжи со активности од кои бенефит ќе имаат сите жители на нејзината територија.

Би можело да ве интересира

Се бара помош за опожарените станови во Кисела Вода

Мери Јордановска

Се разгледуваат уште две алтернативни локации за преселба на центарот за зависници во Кисела Вода

Ана Ололовска

ВИДЕО: Пожарот изгоре сè, ѝ остана само една кеса во рацете

Мери Јордановска

Темелковски на протест со жителите на Кисела Вода за дислокација на Центарот за зависници

„Улици“ скинале кабел, пола Кисела Вода без струја

ВИДЕО: Гори стан во Кисела Вода, има заглавени станари во зградата

Ана Ололовска