Обуки за инсталирање фотоволтаици и топлински колектори

Од:

Обука на стручен и технички кадар за инсталирање фотоволтаици и топлински колектори со цел зголемување на енергетската ефикасност на објектите ќе биде најавена денеска на прес-конференција во Стопанската комора на Македонија.

Најавени се обраќања на Ристо Јаневски, претседател на Здружението на енергетиката при Стопанската комора на Македонија и професор д-р Христина Спасевска, претседател на Инженерската институција на Македонија.

 

 

Би можело да ве интересира

Стопанска комора: Потенцијалите на земјоделството неискористени, субвенциите без резултат

Ана Ололовска

Презентација на Инструментот за кофинансирани грантови

Ана Ололовска

Работна средба на СКСЗМ со премиерот и министрите за земјоделство и за образование

Азески: Состојбите во млекопроизводството неповолни

Ана Ололовска

Стопанска комора: „Даночен календар“ за да се избегнат брзите, нагли промени на даночните политики

Ана Ололовска

Позитивни резултати за времетраењето на постапките решени со Арбитража

Ана Ололовска