Не се штедело: Нови фотографии од луксузот во седиштето на ВМРО-ДПМНЕ

Од:

Мегаломанија или потреба за преувеличување на самиот себе и на сопствените вредности и можности, претераност и неумереност. Никола Груевски во седиштето на ВМРО-ДПМНЕ вредно милиони евра помеѓу сликите на македонските народи херои поставил и свој портрет.

 width=

На фотографиите до кои дојде А1он од новоизграденото седиште на ДПМНЕ исто може да се забележи и скап мебел, под кој е изведен во 3Д мозаик, платен во сума од која боли глава.

 width=

 width=

Во партиската зграда има и скапоцени лустери, скапи теписи, фотељи но и блиндирани прозорци во кабинетот на Никола Груевски.

 width=

 width=

Груевски за себе и своите сопартијци во седиштето на ДПМНЕ направил и фитнес сала и конгресен центар со огромен видео бим.

 width=

 width=

 width=

 width=

Ова е причината зошто досега на ниту една телевизиска камера не и беше дозволен влез во партиската зграда на ВМРО-ДПМНЕ.

 width=

 width=

?"

1

Виктор Јованов