ВИДЕО: Огромна колона тргна кон Собранието и Уставен суд

Од:

Голема колона луѓе тргна од Владата кон Собранието на РМ а од таму ќе се упати кон Уставниот суд.

Колоната во која има неколку илјади луѓе застана и пред Министертвото за финасии и седиштето на ВМРО-ДПМНЕ каде извикуваше “Лопови, Лопови“.

Би можело да ве интересира

АЈДЕ: Уставот е мртов! Борбата продолжува!

Емир Латифовиќ

ВИДЕО: Устав без држава не бидува

Емир Латифовиќ

ВИДЕО: Напнато пред Уставен суд, полицијата ја стопира колоната со демонстранти

Емир Латифовиќ

ВИДЕО: Почна собирањето пред Влада

Емир Латифовиќ

„АЈДЕ“ бара да се повлечат контрадемонстрантите од пред Уставен суд

Емир Латифовиќ

Стевче повикува, ВМРО-ДПМНЕ се организира за протест пред Уставен

А1он