Без струја утре повеќе населби во Скопје

Од:

Без струја утре од 9 до 15 часот ќе останат корисниците од улицата „Панче Пешев“ во општина Карпош и од 9:45 до 14 часот корисниците на дел од селата Семениште и Чајлане во општина Сарај.

Како што соопшти Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, без електрична енергија утре од 9:30 до 14: 30 ќе останат корисниците на дел од улицата „Ѓорче Петров“ згр.бр.48 и згр.бр.50, зградата на мебел Кристина, поранешен објект на АРМ во општина „Ѓорче Петров“.

Прекинот со струја е поради планирани технички зафати во електроенергетскиот систем во Градот Скопје.

Би можело да ве интересира

Без струја утре делови од Кисела Вода, Чаир, Карпош и Сопиште

Во понеделник и во вторник без струја делови од Волково, Лисиче, Карпош и од Сарај

Поради реконструкција на дистрибутивната мрежа, Ресен и Преспа денеска 10 часа без струја

Поради реконструкција на дистрибутивната мрежа, Ресен и Преспа утре 10 часа без струја

Без струја дел од корисниците од Центар и Бутел

Делови од Карпош, Кисела Вода и неколку скопски села утре без струја