Без струја утре повеќе места низ Скопје

Од:

Без струја утре ќе бидат повеќе скопски општини, меѓу кои Ѓорче Петров, Бутел, Гази Баба, Кисела Вода, Сарај и Центар, информираат од РЦУК Скопје.

Во Ѓорче Петров, дел од корисниците на улица 20 ќе бидат без струја од 9 до 15 часот, додека, во Бутел, корисниците од улица 8 Љуботенски Пат, во близина на последна автобуска постојка за автобусот број 8, од 9 до 14 часот.

Во периодот од 9:15 до 12:45 часот, без електрична енергија ќе бидат корисниците од улици 1, 3 и 5, во село Јурумлери во Гази Баба, а во периодот од 9 до 14, корисниците од Драчево – дел од улицата „Јустинијан Први“ (ул. Драчевска) во Кисела Вода.

Во Сарај, без струја утре ќе бидат корисниците од селата Матка, Шишево и Глумово, од 8:30 до 15 часот, а во Центар од 8:30 до 15:30 часот корисниците од дел од улицата „Дане Крапчев“.

Би можело да ве интересира

Без струја утре делови од Кисела Вода, Чаир, Карпош и Сопиште

Во понеделник и во вторник без струја делови од Волково, Лисиче, Карпош и од Сарај

Поради реконструкција на дистрибутивната мрежа, Ресен и Преспа денеска 10 часа без струја

Поради реконструкција на дистрибутивната мрежа, Ресен и Преспа утре 10 часа без струја

Без струја дел од корисниците од Центар и Бутел

Делови од Карпош, Кисела Вода и неколку скопски села утре без струја