Без струја утре повеќе делови на Скопје

Од:

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа утре без електрична енергија ќе останат дел од корисниците од општините Ѓорче Петров, Центар и Студеничани, соопштуваат од РЦУК – Скопје.

dobivaj vesti na viber

Во периодот од 11:00 до 14:00 часот без напојување со електична енергија ќе останат корисниците од улицата „Франце Прешерн“ од број 60 до број 100 во населба Влае, Општина Ѓорче Петров.

Во периодот од 09:00 до 12:00 часот без електрична енергија ќе бидат корисниците од улицата „Орце Николов“ (објектите во околината на Агенција за станбен и деловен простор), Општина Центар.

Во периодот од 13:00 до 15:00 часот без струја ќе бидат корисниците од улицата 1 во селото Батинци, Општина Студеничани.

Во периодот од 08:25 до 11:30 часот без електрична енергија ќе останат корисниците од улиците „Моцартова“, „Тиранска“, „Борис Бојаџиски“, „Бертранд Расел“ и „Пекљане“, Општина Ѓорче Петров.

Во периодот од 08:30 до 13:00 часот без струја ќе бидат корисниците од во селото Ново село, улиците 1, 4, 108, 2, 4, 6, 8, 10, 12, 14, 16, 18, 26, 28, 30, 32, 34, 36, 38, 40, 42, 44 и ООУ „Тихомир Милошевски“, Општина Ѓорче Петров.

Во периодот од 09:00 до 11:30 часот без струја ќе бидат корисниците од улицата „Караорман“ (од бр. 5 до 25), Општина Центар.

Во периодот од 12:00 до 14:30 часот без напојување со електрична енергија ќе останат корисниците од улицата „Лука Геров“ од број 33 до број 43, Општина Ѓорче Петров.

Би можело да ве интересира

И Велика Британија со можни рeстрикции на струја во текот на зимата

А1он

Швајцарија ги советува граѓаните да купуваат свеќи и дрва поради проблем со електроснабдувањето

А1он

Италија ќе им исплаќа по 200 евра на семејствата со ниски и средни примања во борба против инфлацијата

А1он

Преодниот премиер на Бугарија создаде специјален штаб за справување со енергетската ситуација, утре ќе биде првиот состанок на преодната влада

Иконому: Не постои веројатност за задолжителни прекини на струја за домаќинствата

Јовановиќ: Нашите политичари ќе се сетат на зимата по летните одмори

Орце Костов