Без струја утре делови од општините Чучер Сандево, Кисела Вода, Карпош и Сопиште

Од:

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, утре без електрична енергија ќе останат корисници од неколку делови од општините Чучер Сандево, Кисела Вода, Карпош и Сопиште, соопштија од ЕВН.

Од 9 до 14 часот без струја ќе бидат корисниците од дел од село Чучер во Општина Чучер Сандево, а дд 9 до 15 часот и корисниците на патниот правец Кисела Вода – Сопиште, првата улица лево по ресторан „Теферич“ во Општина Кисела Вода.

Од 10 до 12 часот без електрично напојуње ќе бидат корисниците од дел од улица Козле во Општина Карпош, а од 11 до 15:00 и корисниците од дел од ул.16 во село Сопиште.

Би можело да ве интересира

Без струја утре повеќе населби во Скопје

Повеќе делови од Скопје и околината утре без струја, ќе нема вода во дел од Кисела Вода

Жарко Настоски

Утре без струја ќе бидат делови од Аеродром, Кисела Вода и Сопиште

Жарко Настоски

Паднато дрво предизвика спој на трафостаница во Железара

Катерина Павлова-Николовска

Без струја утре делови од четири скопски општини

Без струја утре делови од општините Ѓорче Петров и Кисела Вода