Без електрична енергија утре делови од Карпош, Аеродром, Чучер Сандево и Шуто Оризари

Без електрична енергија утре во одредени периоди од денот ќе останат делови од општините Карпош, Аеродром, Чучер Сандево и Шуто Оризари.

РЦУК по известување од „ЕВН Македонија“ АД информира дека во периодот од 8 до 9 часот без електрична енергија ќе останат корисниците од бул. „Партизански одреди“ бр. 102 во општина Карпош, во периодот од 08:30 до 09:30 часот дел од корисниците на бул. АСНОМ бр.30 вл.1. во општина Аеродром, а во во периодот од 9 до 14 часот корисниците на дел од селата: Бразда, Горно Оризари, Глуво, Голиево, Чардак, Мирковци во општините Чучер Сандево и Шуто Оризари.

Би можело да ве интересира

СДСМ: Цената на струјата остана иста, со евтина тарифа граѓаните заштедуваат до 11 милиони евра

Ана Ололовска

Без струја утре делови од неколку скопски општини

Ана Ололовска

Цената на струјата за домаќинствата останува иста

Ана Ололовска

Утре без струја дел од селата во општина Сарај

Ана Ололовска

Не се очекува зголемување на цената на струјата со новиот универзален снабдувач

Ана Ололовска

Без струја утре делови од неколку скопски општини

Ана Ололовска