Компанијата Зегин со поддршка за летно другарување на големото семејство СОС Детско село

Од:

Вистинските пријателства се цврсти и искрени, полни со љубов, разбирање и хуманост. Долгогодишното пријателство помеѓу Фондацијата Др.Верица Механџиска, Компанијата Зегин и С.О.С Детско село придонесе оваа година штитениците од С.О.С Детско село да уживаат во летниот камп во Охрид и во безгрижните денови исполнети со многу игри, песни и радост.

Пред самиот почеток на новата учебна година помалите и поголеми членови од ова убаво и големо семејство се вратија од десетдневната релаксација и уживање покрај вода, подготвени за нов и свеж почеток на новата успешна училишна година.

“Хуманоста како гранка која е карактеристична за Зегин уште од самите почетоци продолжува да расте и да се развива преку нашата Фондација. Соработката со С.О.С Детско Село ќе продолжи и понатаму и се надеваме дека заедно ќе изреализираме уште многу успешни проекти,зашто секое дете заслужува среќа”, ни изјавија сопственичките на Компанијата Зегин и Фондацијата Др. Верица Механџиска, Викторија и Христина Механџиски.

ПР Текст

Би можело да ве интересира

Совети за здраво и долго лето

Компанијата ЗЕГИН ги обедини граѓаните во хуманитарна трка

ЗЕГИН го прославува 35-тиот роденден со голема хуманитарна трка

Здравата уста е здраво тело

Зегин донираше апарат за мерење на билирубин кај новороденчиња на болницата во Охрид

Во духот на традицијата-ЗЕГИН со поддршка на големиот христијански празник Водици