Cashback World едукација: Како да станете член на Cashback World?

Од:

Сакате да пазарувате со предности и бројни придобивки? Сакате да добиете повеќе кај над 120.000 Трговски Партнери ширум целиот свет? Нема проблем!

Сè што треба да направите е да се регистрирате во Cashback World и уште веднаш да започнете да профитирате.

Постојат два многу едноставни и БЕСПЛАТНИ начини за регистрација во семејството кое брои над 250.000 Членови во Македонија.

1. Он-лајн регистрација

Следете ги едноставните упатства за регистрација во 3 едноставни чекори, а воедно автоматски добивате и 3 Shopping Points како подарок.

1. Пополнете ги полињата со потребните информации.

2. Внимателно прочитајте ги Општите правила за учество, Изјавата за заштита на податоците и одберете дали би сакале да добивате информации за нови поволности и придобивки.
3. Откако сте сигурни дека сте пополниле сè, одберете го копчето СЛЕДНО.
Забелешка: Системот автоматски ќе ја одбие апликацијата доколку внесените податоци се однесуваат за лице под 18 години.
4. Вашата регистрација ќе се авторизира, па вториот чекор од регистрацијата е проверка на Вашата дојдовна е-маил пошта на адресата која сте ја оставиле како контакт адреса.

5. Одете на Вашата е-маил адреса и потврдете ја бесплатната регистрација.

6. Следниот прозорец Ве враќа кон финализација на регистрацијата и креирање на лозинка.

Забелешка: Одберете лозинка која е доволно комплицирана, но доволно едноставна за да можете да ја запомните.
7. Потврдете ја лозинката и комплетирајте ја регистрацијата.

Воала – веќе сте член на Cashback World и веќе имате 3 Shopping Points на вашата сметка!

2. Регистрација кај Трговски Партнер

1. Лоцирајте го најблискиот Cashback Shop со Card Pick Up во Вашата близина
2. Посетете го Трговскиот Партнер и пополнете го лифлетот за регистрација во Cashback World
3. Земете ја веднаш Вашата Cashback картичка
4. ….и најважно ☺ Започне да ги користите предностите кај Cashback World партнерите!

И, не заборавајте дека се е полесно и подостапно онлајн. Затоа, симнете ја бесплатно апликацијата Cashback App и профитирајте и кога сте во движење!
Воедно, апликацијата е лесна, едноставна, бесплатна и корисна и ќе ви овозможи уште полесно да уживате во Вашето купување.

До следниот едукативен текст, дознајте повеќе на www.cashbackworld.com

ПР објава

Би можело да ве интересира

Флекс Кредит со поддршка на проектот „МЛАДИТЕ МОЖАТ“ на СОС Детско село

А1он

Три јубилеи на Porsche: 50 години од моделот 917, 50 години од моделот 914 и 10 години од Panamera

Наум Локоски

Brick Bar, Brick Eat и Four дел од новогодишната кампања организирана од СОС детско село – Место со срце

Наум Локоски

Нептун со супер празнична понуда – Големи попусти и до 48 рати без камата на сите производи на happy цени

Наум Локоски

Без мака – совладај странски јазик за 2 недели со оваа чудесна метода

Наум Локоски

Со „Спорт лајф“ на Светско во ракомет, фати највисок коефициент и спремај се за Германија

Наум Локоски