БРАКО помогна во подготовка на новиот пунк на МВР за издавање лични документи без закажување

Од:

БРАКО изработи и донираше 20 паравни за позициите за фотографирање во новиот пункт за издавање лични документи, кој МВР го отвора во пресрет на рокот во февруари до кога граѓаните треба да ги заменат своите документи.

БРАКО изработи 20 комплети на паравани од челични профили и исполна од лесонитни табли, целосно во мат бела боја, соодветна на потребите за фотографска позадина.

Вработени на БРАКО ги монтираа параваните вчера, во пунктот во полициската станица во Кисела Вода, а дел од нив МВР ќе постави и во друг пункт.

Параваните беа изработени во рок од три дена и за таа потреба беше запрено производството во еден дел од фабриката, се со цел да се одговори на потребата на државата за брзо доопремување на пунктот и негово отворање во следните денови и да им се овозможи на граѓаните полесно и навреме да ја поминат задолжителната процедура.

ПР текст

Би можело да ве интересира

Раст од 40% на продажбата на возилата Грин Машинс на БРАКО во 2023 година

БРАКО испорача возило во Поморие, Грин Машинс се повеќе се бараат во Бугарија и на Балканот

Даблин купи 22 возила за чистење од „БРАКО“

Малтешкото МНР му ја прекина на Анѓушев функцијата почесен конзул на Малта

А1он

800 гости на корпорацискиот прием на Феро Инвест и Брако

Анѓушев на одбележувањето 20 години Фероинвест и Брако – обединување на стопанството, ЗЕК, силни партнерствава, градење кадри