Годишна изложба на ликовното студио „Арс Вивенди“

Од:

Годишна изложба на членовите на Ликовното студио „Арс Вивенди“ ќе биде отворена вечер во 19 часот во галерија „КО-РА“ – нов салон во Дом на култура „Кочо Рацин“ – Скопје.

На изложбата ќе бидат изложени дела во различна тематика, и во повеќе техники, настанати под менторство на познатиот и наградуван уметник и педагог Тони Шулајковски.

Би можело да ве интересира

Изложба „Простор и тишина“ на Билјана Билбилоска

Клупска изложба на фотографии „Мајски салон 2024“ во Центарот за култура во Куманово

Во Штип Фестивал на уметноста „Ликовна визија“

Отворање на изложбата „Денис Боувен“ во МКЦ по повод Светскиот ден на уметноста

Предраг Петровиќ

Во Музеј галерија Кавадарци изложба на дела од ликовниот уметник Новица Трајковски

Во Струмица изложба „10 до 12“ на Костадин Батев