Магазин

Последни, најнови вести – Забава – Сцена – Здравје – Спорт – Автомобили

Магазин

Можете ли иднината да ја замислите без мед, кафе, чоколадо и пиво

А1он
Климатските промени и зголемување на температурите се повеќе се закануваат на производството и опстанокот на одредени видови храна. Поради лошите ефекти од климатските промени би