Свет

Персоналот на Глазговскиот аеродром заплени 36 гигантски африкански полжави

А1он
Службите на граничните сила во Велика Британија на аеродромот во Глазгов запленија 36 живи гигантски африкански полжави од Нигериец. Полжавите, кои човекот тврди дека ќе