СДСМ: Судските постапки и доказите ќе одредат дали и кој е инволвиран во насилството за 27 април, а не Иванов - А1он
Почетна Актуелно СДСМ: Судските постапки и доказите ќе одредат дали и кој е инволвиран во насилството за 27 април, а не Иванов
Актуелно

СДСМ: Судските постапки и доказите ќе одредат дали и кој е инволвиран во насилството за 27 април, а не Иванов

07/12/2018 - 18:33 212 прегледи
СДСМ: Судските постапки и доказите ќе одредат дали и кој е инволвиран во насилството за 27 април, а не Иванов