(ВИДЕО) Иванов: УБК е жариште на сите кризи, немав намера да прогласам воена состојба - А1он
Почетна Видео (ВИДЕО) Иванов: УБК е жариште на сите кризи, немав намера да прогласам воена состојба
Видео

(ВИДЕО) Иванов: УБК е жариште на сите кризи, немав намера да прогласам воена состојба

07/12/2018 - 17:10 2,295 прегледи
(ВИДЕО) Иванов: УБК е жариште на сите кризи, немав намера да прогласам воена состојба