zoran vitanov

Македонија

(Интервју) Зоран Витанов: Нас нè водат губитници, ова е лудило, санаториум

А1он
Во Македонија немаме лидери, имаме луѓе што ја окупираат позицијата лидер, вели претприемачот Зоран Витанов во интервју за „Макфакс“. „Има два вида лидери, оние што
Економија

Зоран Витанов: Паразитите на ДУИ нè чинат 50 милиони евра, сега Бесими бара пари да ги нахраниме

Орце Костов
„Паразитите на ДУИ што се вработија во администрацијата, а не доаѓаат на работа, нè чинат 50 милиони евра и сега Бесими ќе бара пари од