zivoten vek

Свет

Истражување: загадениот воздух во просек го скратува животот на секој човек на планетата за две години

А1он
Загадувањето на воздухот го намалува очекуваниот животен век за секој маж, жена и дете во светот за речиси две години, според податоците објавени денеска за