zitarki

Свет

ЕК предлага решение за деблокирање на извозот на украински житарки

А1он
Европска Комисија денеска го претстави акцискиот план со кој се предвидува воспоставување на „солидарни патеки“ за да се овозможи копнен извоз на жито и други