zemjotres mavrovo

Македонија

Гаревски: За месец и пол ќе се смири тлото околу Маврово, земјотресите ќе престанат, но следуваат уште афтершокови

Маја Илиевска-Пачемска
За месец до месец и пол тлото во регионот околу Маврово ќе се смири и повторувачките земјотреси ќе престанат, вели за „А1он“ професорот Михаил Гаревски,