zasteda na struja

Економија

Трговското здружение од Солун предлага продавниците да затвораат порано за заштеда на енергија

А1он
Трговското здружение од Солун им предлага на продавниците во градот поради енергетската криза и за заштеда на енергијата, од следниот понеделник да затвораат порано, односно