zapaleno kuce

Македонија

„Анима мунди“ знае кој го запалил кучето во Стојаково, очекуваат најстрога казна од полицијата

Монструозниот чин на кој сведоци беа жителите на селото Стојаково во Богданци, кога куче беше запалено со бензин е пријавен во полиција. Од Здружението за
Македонија

Куче било запалено со бензин во гевгелиско Стојаково

Кристијан Ландов
Маалско куче попладнево било запалено со бензин во гевгелиско Стојаково, а поради тешките изгореници по телото, за кратко време починало. Според информациите објавени на социјалните