zamrznati ceni

Економија

Цените на основните прехранбени производи остануваат замрзнати до 28 февруари

А1он
Владата на денешната 8 седница донесе одлука да продолжи важноста на мерката за определување највисоки цени на основните прехранбени производи, како што се: леб, шеќер,
Економија

Бектеши: Мерката за замрзнување на цените на основните прехранбени производи ќе продолжи до крај на февруари

А1он
Министерот за економија Крешник Бектеши на својот Фејсбук профил информираше дека е доставен предлог до Владата, мерката за замрзнување цените на основните прехранбени производи да