zakon za malcinstva

Македонија

АОПЗ: Усвојување на измените на Законот за правата на малцинските заедници

А1он
Парламентот да ги усвои измените и дополнувањата на Законот за унапредување и заштита на правата на припадниците на заедниците кои се помалку од 20 отсто