zakon za JO

Македонија

Заврши стручна дебата за законот за јавно обвинителство

А1он
Во Собранието попладнево заврши стручната дебата за законот за јавното обвинителство, во организација на Комисијата за политички систем и односи меѓу заедниците. Сотир Костов, правник,