vukotic

Регион

Еден од обвинетите за убиството на водачот на шкаљарскиот клан: Платиле 1,5 милиони евра за неговата ликвидација

А1он
Турските истражители открија и нови детали од ликвидацијата на Јован Вукотиќ (42), поглаварот на шкањарскиот клан, каде што наведуваат дека уапсените жители на Никшиќ, Здравко