vrati

Македонија

ВИДЕО: Фирма измамила купувачи – им продале врати, па газдата избегал

Нарачале собни врати и оставиле аванс, а останале без производи и пари. Неколку муштерии на фирмата „Хоме фактори“ со месеци очекувале да им ги достават