home factory

Македонија

Полицијата одбила да прими пријави од измамени купувачи на „Хоме фактори“, никој не го бара газдата

Кристијан Ландов
Муштериите на „Хоме фактори“, кои останаа без производи и пари, се жалат дека нема каде да ја пријават измамата, но и штетата што им е
Македонија

ВИДЕО: Фирма измамила купувачи – им продале врати, па газдата избегал

Нарачале собни врати и оставиле аванс, а останале без производи и пари. Неколку муштерии на фирмата „Хоме фактори“ со месеци очекувале да им ги достават