vizna liberalizacija

Македонија

Злоупотребите на визната либерализација повторно на маса пред министрите на ЕУ

А1он
Финското претседателство до министрите за внатрешни работи на земјите членки на ЕУ достави извештај во кој ги набројува проблемите што произлегуваат од визната либерализација, јави