vezba

Регион

Турција лута поради поморски договор меѓу Грција и Египет, воени бродови на готовс кај Анталија

А1он
Потпишувањето на договорот меѓу Грција и Египет за обележување на нивните ексклузивни зони, за кои Анкара вели дека опфаќа регион на турскиот континентален гребен, ја
Македонија

ФОТО: Завршна вежба за спасување заложници и извлекување на ВИП личности

А1он
Во касарната во Ѓорче Петров денеска се одржа завршна вежба за упад, спасување на заложници, неутрализирање на терористи и извлекување на ВИП личности. Завршната вежба