vauceri za turizam

Економија

Работниците со ниски приходи ќе добијат 3.555 ваучери за туризам од 300 евра

Орце Костов
Министерството за економија годинава ќе додели 3.555 ваучери во вредност од по 18.000 денари за одмор во домашни туристички капацитети за работници чии месечни примања