vanco ordanoski

Македонија

Индијците изненадени: Проектот на Орданоски е речиси ист со нашиот

Мери Јордановска
Индиската компанија „Оизом“ тврди дека нивниот уред за мерење на загаденоста на воздухот е речиси идентичен со уредот за кој Ванчо Орданоски од „Инфопројект“ доби