uculiste

Македонија

Царовска: Состојбата во училиштата во моментов е стабилна

А1он
Состојбата со коронавирусот во училиштата е стабилна и тие остануваат отворени за настава со физичко присуство на учениците, изјави денеска министерката за образование и наука