ucilista

Македонија

За бистите на Жинзифов и Сандански нема место во Чаир

А1он
Продолжува „војната“ околу имињата на училиштата во Чаир. Државниот просветен инспекторат информира дека до 16 септември е рокот до кога треба да бидат отстранети неправилностите