ubistvo maloletnik

Македонија

Барање за подготвителна постапка против малолетник за убиството на дете во Прилеп

А1он
Основното јавно обвинителство Прилеп поднесе Барање за поведување подготвителна постапка со предлог за определување мерка притвор за 15-годишник од прилепското село Сенокос поради постоење на