trajce pelivanov

Македонија

Пеливанов на местото на Русковска, додека таа е суспендирана

Кристијан Ландов
По скоро година и половина поминати во Обвинителството за гонење организиран криминал, обвинителот Трајче Пеливанов ќе раководи оваа институција. Советот на јавни обвинители на седницата