totok

Магазин

Забранета апликација слична на Ватс-ап поради непочитување на приватноста

А1он
Уште една апликација за допишување, замислена како конкуренција на Ватс-ап, е официјално недостапна за преземање за ИОС и за Андроид. Се работи за наводна шпионажа,