timotej

Македонија

Владиката Тимотеј за рускиот свештеник: Ние немаме информации дека бил шпион

Орце Костов
До крајот на септември ќе заседава Светиот синод на Македонската православна црква, но тоа ќе биде редовна седница, а не свикана посебно за случајот со