tevdoski

Македонија

Средба на министерот Тевдовски со претставници од ЕБРД

А1он
Министерот за финансии Драган Тевдовски со својот економски тим денеска оствари средба со претставници на Европската банка за обнова и развој предводени од Анка Јоана