талат џафери

Македонија

Џафери: Седницата може да се одложува, само Законодавно-правната комисија може да го толкува Деловникот

А1он
Деловникот дава можност да се одложува седницата, вели собранискиот спикер Талат Џафери, според кого, единствено Законодавно-правната комисија може да го толкува собранискиот Деловник. По обвинувањата